Parallel Fest

Het Parallel fest is een duurzaam festival en opent dit jaar voor het eerst haar deuren. Twee dagen lang staat het vliegveld van Smallingerland in het teken van verbinden, leerzame workshops, bijzondere marktkraampjes en heerlijke muziek.

 

Het Parallel Fest wil mensen verbinden en kennis meegeven over hoe we terug kunnen naar het leven met elkaar en met de natuur. het Parallel Fest legt ook een verbindende brug tussen boer en burger, het met elkaar omgaan op een bewuste manier, maar ook hoe we dit kunnen toepassen in onze omgeving.

Omdat de economische situatie sommige mensen harder raakt dan anderen, hebben we doelbewust gekozen voor een festival met laagdrempelige prijzen waarbij de focus eerder ligt op toegankelijkheid dan op winst maken.

We voorzien een dagticket voor de zeer democratische prijs van 21 euro en 37 euro voor een combiticket, zodat iedereen kan genieten van een volwaardig festival.

Foodtrucks, workshops, marktkramen, een kinder area, een podium met geweldige artiesten, het parallel fest heeft voor ieder wat wils.

We kijken ernaar uit om je te zien!

Datum

16 - 17 jul 2022
Expired!

Tijd

10:00 - 22:00

Event link

Meer info

Locatie

Vliegveld, Drachten
Vliegveld, Drachten
Categorie
Parallel Fest

Organisator

Parallel Fest
Website
https://www.parallelfest.nl
Meer info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *